Sub febra amicalelor

 

Iată-ne, cu mai puțin de o lună până la reluarea campionatului şi Mureșana se află în febra amicalelor, desfășurând până la această dată trei partide de pregătire.
Mai întâi, a fost jocul din 17 februarie, de la Horia, ce a fost câștigat de băieții noștri cu 5-3, după ce la pauză scorul fusese de 1-0 pentru Horia. Reușitele echipei Mureșana au purtat semnătura lui Bacoş şi Ponepalo, cu câte o dublă fiecare.
Pentru Mureşana au evoluat: Vârciu, Vesa, Covaci, Petreanu, Tobă A, Vîrtaci Tobă C, Ianto, Ceh, Ponepalo, Bacoş.

O săptămână mai târziu, pe terenul din Mândruloc, am jucat un nou amical împotriva colegei de serie, Sporting Şagu. A fost tot o victorie a băieţilor lui Ceh, 4-2, prin golurile reuşite de Bacoş-2, Vîrtaci şi Magdi. Au evoluat pentru Muresana: Nicola, Vesa, Covaci, Ochiş, Tobă A, Vîrtaci, Toba C., Ianto, Ponepalo, Bacoș, Magdi, Varciu.

Pe 3 martie, tot pe propriul teren, echipa noastră şi-a măsurat forţele cu Avântul Târnova, una dintre echipele de top din seria B a ligii a V-a. Deşi a făcut o bună primă repriză, Mureşana a încasat două goluri pe finalul ei şi s-a intrat cu 0-2 la cabine. Deşi, Magdi va marca în primele minute ale mitanului secund, Târnova, cu câţiva jucători experimentaţi în lot, a mai „muşcat” de două ori, în ultimele minute, chiar dacă a fost mai pragmatică pe toată repriza secundă. S-a terminat 1-4, dar Mureşana a jucat destul de curajos în acest meci. Au evoluat pentru Mureşana: Nicola, Belc, Covaci, Vesa, Tobă A, Ponepalo, Ianto, Tobă C, Vârtaci, Magdi, Bacoş, Ceh, Vârciu, Ochiş, Rus.

Următoarea partidă de verificare va avea loc duminică, 10 martie, de la ora 14:00, adversar fiind Atletico Arad, formaţie ce evoluează tot în liga a V-a.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.