Se putea mai mult, dar…

 

Data: 07 aprilie  2019
Meci: A.S. SPORTING ȘAGU – C.S. MUREŞANA MÂNDRULOC: 2 – 0 (0 – 0)
Timp:
 foarte bun pentru fotbal, gazon rezonabil)
Spectatori: aprox. 50 (din care 6 suporteri aI Mureșanei)

Am început cum nu se poate mai bine acest retur, iar meciul de duminică ne dădea speranțe că putem obține măcar un punct, asta ținând cont și de rezultatul din tur, dar și de cel al meciului de pregătire cu aceeași echipă. DA, se putea obține mai mult din deplasarea de la Șagu,  dar indisciplina tactică, neputința fizică si nefructificarea puținelor ocazii avute (Țâru a avut cea mai clară ocazie, dar din 3 variante de finalizare a ales-o pe cea mai nefericită șutând în portar de la 16 m, în situație de unu la unu) a făcut să plecăm fără să adăugăm ceva la zestrea și așa puțină de puncte pe care o avem. Nici gazdele partidei n-au avut o prestație foarte reușită, dar au fost mai pragmatici și mai proaspeți în repriza a doua, iar golurile au venit ca urmare a acestei stări de fapt, coroborate cu două mici ezitări ale apărării noastre.

Această partidă trebuie uitată, trebuie să strângem rândurile pentru că ne așteaptă două meciuri pe teren propriu, ambele cu echipe din partea superioară a clasamentului și care ne-au învins în tur. Măcar un  antrenament săptămânal, seriozitate și un pic de demnitate cred că mai are fiecare dintre jucătorii care intră pe teren… iar duminica viitoare  putem demonstra asta.

Au jucat pentru noi: NICOLA, BELC, COVACI (cpt.), PETREANU, TOBĂ ALIN (din min. 78 DĂRĂU), MAGDI ( min. 84 OCHIȘ), IANTO, TOBĂ CĂTĂLIN ( min. 73  CEH), VÂRTACI, MUNTEAN, ȚÎRU

Pe banca: VÎRCIU

Antrenor: CEH.

Au arbitrat: CALNACOV DENIS – BUNACIU ADRIAN (A.1), BOIȚ DORIN (A.2)

Observator A.J.F.: MIHUȚA PETRU.

Clasamentul golgeterilor:

1. Ponepalo – 8
2. Muntean – 6
3. Țîru – 5
4. Magdi – 4
5. Stavilă – 3 (transferat la Glovovăţ 2013)
6. Vesa – 2
7. Vîrtaci – 2
8. Bacoş – 1 (transferat la Voinţa Macea)
9. Ceh – 1
10. Petreanu – 1
11. Ianto – 1

 

De moderator Publicat în Cronici

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.