Ploaie… multă ploaie

 

Data: 14 aprilie  2019
Meci: C.S. MUREŞANA MÂNDRULOC – ACADEMIA BROSOVSZKY: 0 – 3
Timp:
 Ploaie (aproape torențială), gazonul a rezistat bine
Spectatori: aprox. 90

Pe o vreme în care nici câinele să nu-l scoți din casă (doar atât cât a durat partida) echipa noastră a încercat, și în multe momente ale jocului a reușit să se ridice la nivelul adversarilor, ba chiar au fost bune perioade de joc când am dominat și speram să obținem mai mult în urma acestui meci.

Daca e să vedem partea plina a paharului, în acest meci echipa noastră a arătat în multe momente așa cum ar trebui să fie mai mereu, mă refer aici la mai multă disciplină, dăruire și atitudine și pentru asta băieții trebuie felicitați. Diferența de scor a fost făcută doar de experiența adversarilor și micile inexactități ale băieților noștri. Dacă în prima repriză n-ar fi fost acea mica inexactitate a portarului nostru, probabil că se intra la cabine cu un scor alb. Totuși, Nicola și-a răscumpărat greșeala cu vârf și îndesat având câteva parade care efectiv i-au exasperat pe adversari. La rândul nostru în special, Muntean, Tîru, Ceh și Ianto au avut câteva acțiuni periculoase și lovituri libere încheiate cu șuturi care dacă erau cadrate mai bine, portarul advers ar fi scos mingea din ”ațe”.

După pauză, jocul a continuat cam pe aceleași coordonate, același Muntean dar și Vesa (scăpat singur spre poarta adversă), Ceh și Petreanu n-au gasit spațiul porții.

Ar mai fi de semnalat jocul bun facut de tânărul Dărău, aflat la debut ca titular, cartonașul roșu încasat de Belc (cumul de cartonașe) precum și jocul ceva mai colectiv prestat de Muntean. Totuși, Ghiță, trebuie să înțeleagă că ar fi mult mai eficient și util echipei dacă ar da drumul la minge atunci când trebuie și în loc să vocifereze și-ar încuraja colegii.

Au marcat pentru oaspeți: Iana (min. 6), Georgiu (min. 69 din penalty), Purlea (min. 86)

Au jucat pentru noi: NICOLA, VESA, COVACI (cpt.), PETREANU, BELC, DĂRĂU,   IANTO, MORARIU, CEH (min. 85 OCHIȘ), MUNTEAN, ȚÎRU (min. 80 VÎRCIU)

Antrenor: CEH CIPRIAN.

Au arbitrat: MAKO SEBASTIAN – BETEA SORINA (A.1), DOBÂNDĂ DINU (A.2).

Observator: TIULEA CORNEL.

Clasamentul golgeterilor:

1.Ponepalo – 8
2. Muntean – 6
3.  Țîru – 5
4.  Magdi – 4
5.  Stavilă – 3 (transferat la Glovovăţ  2013)
6.  Vesa – 2
7.  Vîrtaci – 2
8.  Bacoş – 1 (transferat la Voinţa Macea)
9.  Ceh – 1
10. Petreanu – 1
11. Ianto – 1

 

De moderator Publicat în Cronici

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.